"Güzel müziği ayırt edemeyen insana, eşek kulağı yakışır" Apollon

24 Aralık 2010 Cuma

Dünden Bugüne Benzetmeler: Milan Baros - Sami Khedira

Serimizin yeni benzetmesi Galatasary’ın forveti Milan Baros ve Real Madrid’in orta saha oyuncusu Sami Khedira arasında! Milan Baros ülkemizde çok yakın tanıdığımız bir isim. 29 yaşındaki Çek golcünün geçmişi başarılarla dolu. Euro 2004’de 5 gol atarak turnuvanın Altın Ayakkabı ödülünü kazanmıştır. Galatasaray’dan önce Liverpool, Aston Villa, Lyon ve Portsmouth formaları altında oynayan Baros, Çek Cumhuriyeti Milli Takımı altında 78 maçta 38 gol atmıştır. Baros Galatasaray’a gelmeden önce hayatının en önemli başarısını Liverpool forması altında İstanbul’da oynanan 2004-2005 Şampiyonlar Ligi finalinde 85 dakika oynayarak takımının kupayı almasında önemli rol oynamıştır.

Sami Khedira Güney Afrika’da oynanan Dünya Kupası sonrası büyük takımların transfer listelerine girmeyi başarmıştı. Tunuslu bir baba ve Alman bir annenin oğlu olan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu 2010’da Real Madrid’e transfer oldu. Profesyönel kariyerini Stuttgart’da başlayan Khedira, bu forma altında oynadığı 4 sezon boyunca bir kere Bundesliga şampiyonu oldu.








Bu benzetme için Erdem Kılıç'a (http://twitter.com/#!/erdem_kilic) çok teşekkür ederiz. Siz de kendi benzetmenizi bize gönderin yayınlayalım!

1 yorum:

İsmail dedi ki...

Yuh cidden çok benziyorlar.